Home » Blog » Masaru Emoto » Masaru Emoto

Masaru Emoto

door | 2 mrt, 2017 | Masaru Emoto

Masaru Emoto is een Japanse onderzoeker die meer wilde weten over de eigenschappen van water (zie de boeken). Hij kreeg het idee om water te bevriezen en foto’s te gaan maken van de kristallen die zich daarna vormden. Hij gebruikte schoon water maar ook vervuild water uit de natuur, uit verschillende steden en uit de kraan en hij merkte dat schoon water geweldige mooie kristallen kon maken en vuil water alleen maar misvormde kristallen.
Hierin ging hij steeds verder en hij stelde vast dat watermonsters die tevoren waren blootgesteld aan positieve of negatieve gedachten, emoties, woorden of verschillende soorten muziek ook verschillende waterkristallen opleverden. De positief beïnvloede watermonsters leverden mooie en perfect gevormde kristallen op, terwijl negatieve gedachten, emoties en woorden lelijke, misvormde kristallen opleverden.

De mens bestaat bij de conceptie voor 95% uit water en als we volwassen zijn voor 70% uit water. Als je nu ziet dat het bewustzijn van water verandert door positieve en negatieve gedachten, emoties en woorden kun je ook zien wat die zelfde gedachten, emoties, woorden en ook muziek met het water in onszelf, in onze cellen en ons DNA doen en met die van de mensen om ons heen. Zo hebben we met deze eigenschap van water de sleutel in handen om grote veranderingen te bewerkstelligen, zowel op persoonlijk vlak als op collectief niveau.

Over mij

Ik vind het delen van informatie over de Journey en andere waardevolle informatie over kanker en voeding d.m.v. video’s, artikelen en boeken zo belangrijk! Zodat jij vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid vanuit je hart de juiste keuzes naar gezondheid kunt maken. Ik hoop vanuit mijn hart dat de complementaire en reguliere gezondheidszorg mogen gaan samenwerken.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 Reacties