Wie is Meta?

Mijn naam is Meta Rook,

geboren in Groningen en later naar Arnhem verhuisd. Ik heb een liefdevolle relatie en samen hebben we drie mooie dochters, drie fijne schoonzoons en vier heerlijke kleinkinderen. Hier ben ik heel dankbaar voor.
Als kind voelde ik me heel erg verbonden met de natuur. Ook droomde ik veel en wist ik vaak wat er ging gebeuren of wie er kwam. Later verdwenen mijn dromen, mijn leven werd druk met opgroeiende kinderen en werken in de sociale sector. Na verloop van tijd kreeg ik een fikse burn-out. En dit heeft me zoveel gebracht! Mijn dromen kwamen terug en ik voelde dat ik een hele andere kant op wilde. Ik begon met meditatie en allerlei andere ontwikkelingen/opleidingen. En ik begon me weer heel erg verbonden te voelen met de natuur.

Na een aantal jaren kreeg ik het gevoel er ontbreekt nog iets. En toen kwam het boek van Brandon Bays “De Helende Reis” op mijn pad. Vanaf dat moment merkte ik dat er iets in mij in beweging kwam. Ik besloot een Journey te maken en wat er daarna gebeurde was een stroom van emotioneel loslaten die niet meer te stuiten was. Eindelijk mocht ik zeggen wat ik nooit had kunnen zeggen. Verdriet, boosheid, angst, onzekerheid, pijn, onbegrip en weerstand wat diep binnen in mijn lichaamscellen opgeslagen zat, mocht eindelijk gehoord en gezien worden.
Door de inzichten die het me gegeven heeft kon ik daarna weer volledig in mijn eigen kracht en rust komen. Ook fysieke klachten verdwenen na verloop van tijd. Het heeft mijn leven totaal veranderd, verrijkt en verdiept.
Het werd me toen zo duidelijk, hier wil ik mee werken! Dit is echte heling, heling van je DNA.

Ook ligt mijn hart bij het sjamanisme en ik leef vanuit dat bewustzijn. Het sjamanisme gaat ervan uit dat alles een eigen energieveld heeft en met alles en iedereen verbonden is, ook alles in de natuur. Het is de oudste vorm van healing en werken met energie. Energie wat vanuit het universum en vanuit de aarde komt maar ook de energie vanuit onszelf en al wat leeft. Als een energieveld verstoord is voel je je niet fijn en kun je door de Journey het zelfhelende vermogen van je lichaam weer activeren.

Op een gegeven moment kreeg mijn man kanker en onze wereld stortte in.

Er moesten keuzes worden gemaakt maar er kwam ook heel duidelijk een oerkracht omhoog wat heeft zijn lichaam hem te zeggen? We zijn ons heel erg gaan verdiepen in alles wat met kanker te maken heeft en hoe we veranderingen konden aanbrengen, voedingspatroon aanpassen, supplementen maar vooral ook welke emoties hebben hier mee te maken. Wat heeft zijn lichaam hem te zeggen? Welke patronen heeft hij steeds geleefd? Wordt het heden door zijn verleden bepaalt? En dit kwam door de Journey zo duidelijk naar voren. Hij is genezen maar het is een heel groot proces geweest.

De opleidingen die ik gevolgd heb:

N
Journey Practioner / Helende Reis Practioner bij de Journey Seminars Ltd.
N
Ik ben door Brandon Bays zelf opgeleid. Ook volg ik regelmatig een nascholingsprogramma en werk ik als trainer bij seminars van Brandon.
N
Creation Coach
N
HBO Medische Basiskennis
N
Sedona Methode met David Ellzey
N
Meditatie en intuïtieve ontwikkeling bij diverse Engelse mediums o.a. in het Arthur Findlay College van Stansted, Engeland
N
Klankhealing
Social media pagina’s:

Aanbevelingen

Meta Rook ken ik als een vakkundige en liefdevolle Journey therapeut, die haar kwaliteiten als complementair werkend therapeut weet te combineren met inzicht en kennis van de reguliere geneeskunde. Zij is dus hoog gekwalificeerd en ik kan haar ten zeerste aanbevelen.
Albert Jansen

antroposofisch huisarts

Om een goed beeld te krijgen van alle specialiteiten binnen de wereld van het coachen heb ik een Helende Reis bij Meta ondergaan. Meta kwam op mij over als een zeer rustig, oprecht geïnteresseerd en warm persoon met een enorme passie voor haar specialisme. Meta is goed op de hoogte van hetgeen er binnen haar vakgebied speelt. Tevens wordt er vanuit haar specialisme/opleiding verwacht dat zij zich blijft ontwikkelen. Meta is een ervaren, gepassioneerd professional die haar vak verstaat.

Suzanne de Bruin

directeur Treeline-coaching

Meta is een zeer professionele therapeut met een groot hart en geweldige coachingsvaardigheden. Ze is een therapeut/coach die met overgave werkt.

Zij ondersteunt haar cliënten op deskundige wijze in hun persoonlijke ontwikkeling. Haar liefde en daadkracht maken haar tot een geweldige coach/therapeut en collega.

Berna Sillessen

directeur B-8

Voel jij je van binnen angstig, verdrietig, boos, onzeker, down of depressief?

In alle liefde, rust en veiligheid mogen jouw emoties naar boven komen.

Het is mijn missie als jij emotionele of fysieke klachten hebt, ziek bent, kanker hebt, ook als je al genezen bent om jou en jouw naaste omgeving te begeleiden om verdriet en angst los te laten waardoor er weer vertrouwen komt met meer energie en rust.

Praktijk Journey Therapie “de Bron”

Sinds 2006 werk ik met hart en ziel in mijn eigen praktijk Journey therapie “de Bron” waar ik Journey’s, Helende Reizen geef.
Doordat ik zelf al heel veel Journey’s heb ondergaan en ook heb gegeven, weet ik uit eigen ondervinding hoe het voelt om contact te maken met je diepere bewustzijnslagen. Door te luisteren, in te voelen en door mijn eigen ervaringen en inzichten weet en voel ik precies hoe het voor jou is en kan ik je optimaal begeleiden bij jouw Journey.
Omdat mijn man kanker heeft gehad zou ik heel graag ook met jouw willen werken als jij (ex)kanker hebt en ook met jouw naaste omgeving.
Het is zo mooi als je kunt ontdekken waar jouw ziekte door is ontstaan, wat het je te zeggen heeft.
Maar ook als je andere emotionele of fysieke klachten hebt is het mijn passie om jou te mogen begeleiden zodat je weer, via je zelfhelende vermogen, in je eigen kracht en vrijheid kunt komen.
In mijn praktijk kun jij je veilig voelen, kwaliteit en integriteit zijn heel belangrijk voor mij. Jouw privacy wordt altijd gewaarborgd. Het is elke keer weer bijzonder om iemand te begeleiden en te ervaren hoe diep de Journey werkt.
Gun jezelf de reis van je leven, maak je rugzak leeg en geef jezelf dit mooie cadeau. Je bent het waard.

Praktijk Journey Therapie “de Bron”
Reurikwei 19
6843 XT Arnhem
Tel. 026-3810209
Email: praktijk@journeytherapiedebron.nl

Ik ben aangesloten bij de NVJP (Nederlandse Vereniging van Journey Practioners).

Pin It on Pinterest