Op 30 september en 1 oktober 2023 geeft Brandon weer de Journey Intensive online in het Engels. Dit zijn 2 volledige dagen! Het is fantastisch om dit weekend met Brandon mee te maken. Normaal kwam Brandon elk jaar naar Nederland maar door alles wat met Covid-19 te maken heeft gehad worden de Journey Intensives nu door Brandon online gegeven.  
A
ansluitend op 2 oktober 2023 is de Advanced Skills (voortgezette vaardigheden) met Arnold Timmerman, ook in het Engels.  Arnold werkt al jaren met Brandon samen. Tijdens deze verdiepende dag krijg je extra handvaten om mensen op een moeiteloze manier te laten ontspannen en emoties te laten ervaren. De Advanced Skills is een enorme verdieping in het proceswerk en in je eigen emotionele vrijheid.

18, 19 en 20 november 2023 is er weer een Journey Intensive met Brandon en Arnold. Dus kun je het weekend van 30 september, 1 en 2 oktober 2023 niet dan kun je dit weekend boeken.

Ook is er weer groot nieuws. Voor het eerst is er weer een live event van the Journey en zelfs helemaal in het Nederlands. Deze 3 daagse wordt gegeven door Arnold Timmerman op 6, 7 en 8 oktober 2023 in het Kulturhus Kruidenwijk, Kuperserf 41, 7443 HC Nijverdal. De prijs is € 495,00 voor 3 dagen. Het event wordt georganiseerd door Yolan Biemans.
Wil je deze 3 daagse graag mee maken dan kun je Yolan mailen op yolanbiemans@hotmail.com 

Het online programma gaat via ZOOM en dit werkt fantastisch. Je hoeft zelf niets te downloaden!
Als je nog niet weet hoe ZOOM werkt dan krijgt je van Claire van de Journey een mail met een link om op een bepaald tijdstip een dag van te voren even een half uurtje met Claire te oefenen zodat je weet hoe de knoppen werken en dit is heel gemakkelijk. Op de dag zelf kun je via een link, die je ook van Claire krijgt, in ZOOM inloggen en dan ben je al binnen in het online programma. Je gaat met je computer of laptop op een rustige plek zitten waar je niet gestoord wordt, even bij instellingen kijken of je geluid en camera aanstaan en verder hoef je niets te doen. Ik heb zelf ook resits online gedaan en ook werk ik regelmatig als trainer bij de Journey Intensive en het maakt niet uit of je in een zaal zit of thuis voor je computer. Het is verbazingwekkend hoe goed dit ook online werkt! En je hebt geen overnachtingskosten, dat is ook fijn. Als je later op de dag met iemand gaat processen en je wilt dit graag in het Nederlands doen dan kun je dit bij Claire aangeven en dan zorgt zij dat je dit met iemand uit Nederland kunt doen. Heb je het gevoel dat je graag dit weekend mee wilt maken, gewoon doen. Het zal je zoveel brengen!

Onderaan in het lichtgroene blok kun je al boeken.

Het zal een hele bijzondere ervaring worden. Ervaar je angsten, voel je je onzeker en heb je weinig zelfvertrouwen, heb je een dierbaar iemand verloren en voel je je verdrietig of zelfs boos of voel je je beperkt dan is de Journey Intensive Online met Brandon een fantastische methode om weer bij jezelf te komen. Maar ook als je ziek bent, altijd voor een ander zorgt of altijd sterk heb moeten zijn dan is dit zo’n mooie helende methode. Je leert de meest actuele Journey technieken en ervaart de kracht van meditatie en geleide introspecties. Het zijn 2 volledige dagen en een bonus dag met de Advanced Skills en het mooie is dat je dit gewoon thuis in je eigen stoel kunt ondergaan. Ga dan ook op een rustige plek in huis zitten waar je de hele dag niet gestoord kunt worden. Via Zoom kun je met een link inloggen en krijg je toegang tot Brandon, trainers (er zijn ook Nederlandse trainers) en de andere deelnemers. Tussen de middag is er een lunchpauze.  En er  zijn online voldoende trainers die je kunnen helpen. Het zal je zoveel brengen!

En je krijgt nog veel meer:

Het zijn 3 volledige dagen van leren en werken.
2 weken lang toegang om alles nog een keer te bekijken en te  herhalen.
live ondersteuning van een Journey trainer.
Scripts om zelf te downloaden zodat je ze altijd weer kunt gebruiken.
Na dit weekend kun je nog Journey processen met de andere deelnemers uit wisselen.
Ondersteuning van gelijkgestemde zielen in de groep.
BONUS: Het Journey boek wat je kunt downloaden.
BONUS: Extra dag met de Advanced Skills.

Wil je graag online dit weekend met Brandon mee maken dan kun je nu al boeken met de link in het lichtgroene blok.

Hoe verloopt de Journey online?

Op zaterdag:
Deel 1:        09.00 tot 13.00 uur (incl. 2 x 10 minuten pauze)
Lunch:        13.00 tot 14.00 uur
Deel 2:        14.00 uur tot 18.00 en ga je zelf werken
Integratie:  18.00 tot 18.30 uur

Op zondag:
Deel 1:        09.00 uur tot 12.00 uur (incl. 2 x 10 minuten pauze)
Lunch:        12.00 uur tot 13.00 uur
Deel 2:        13.00 uur tot 17.30 uur en ga je zelf werken
Integratie:  17.30 tot 18.30 uur

Op zaterdag onderga je een emotionele reis die je ware essentie en grenzeloos potentieel ontwaakt en je ongezonde emotionele beperkingen oplost en loslaat.

Op zondag onderga je de fysieke reis waarbij je oude celherinneringen zult ontdekken en deze oplost en loslaat zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer geactiveerd kan worden. Je krijgt meer energie, gezondheid en vitaliteit.

Op maandag onderga je de Advanced Skills, een enorme verdieping in je proceswerk.

In het artikel in Spiegelbeeld van januari 2008 kun je heel mooi lezen hoe zo’n Journey Intensive weekend gaat.

 

3 dagen Journey Intensive online 30 september en 1 oktober 2023 met Brandon incl. op 2 oktober 2023 de Advanced Skills met Arnold Timmerman. Normaal is de prijs is € 497,00 maar je kunt nu boeken voor € 247,00.

3 dagen Journey Intensive online 18 en 19 november 2023 met Brandon incl. op 20 november 2023 de Advanced Skills met Arnold Timmerman. Ook hier is de prijs normaal € 497,00 maar deze kun je nu ook boeken voor € 247,00

Wil je graag de Journey Intensive online met Brandon op 30 september, 1 en 2 oktober 2023 reserveren dan kun je op deze link klikken:https://events.thejourney.com/journey-intensive-online/ 

Wil je graag de Journey Intensive online met Brandon op 18, 19 en 20 november 2023 reserveren dan kun je op deze link klikken: https://events.thejourney.com/journey-intensive-online/

€ 247,00 


€  247,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze video kun je zien hoe Brandon je in een kort proces tijdens een Journey Intensive meeneemt om je diepste emoties te verwelkomen.
Ze neemt je rustig mee door de verschillende lagen van emoties. Het korte proces stelt je in staat om het zogeheten “harnas” dat je onbewust met je meedraagt te laten vallen.
Het is een geweldige voorbereiding op alle Journey processen. Je mag je ogen sluiten en ga ontspannen zitten terwijl Brandon’s stem je begeleid in een kleine reis.

Pin It on Pinterest