Er is weer fantastisch nieuws. Op 3 en 4 oktober 2020 geeft Brandon online een Journey Intensive weekend voor Noord-Amerika. Voor Europa is net geweest, maar omdat het online is maakt het niet uit welk land het is. Je komt alleen met het tijdsverschil te zitten maar als dit voor jou geen probleem is, is het fantastisch om dit weekend met Brandon mee te maken. Zoals elk jaar zou Brandon weer naar Nederland komen maar helaas door het corona virus is er op dit moment niets mogelijk en geeft Brandon nu een Journey Intensive Online. Het zal een hele bijzondere ervaring worden. Ervaar je angst door Covid-19, voel je je onzeker, heb je een dierbaar iemand verloren door dit virus en voel je je verdrietig of zelfs boos of voel je je beperkt doordat je nu niets kunt, dan is de Journey Intensive Online met Brandon een fantastische methode om weer bij jezelf te komen. Je leert de meest actuele Journey technieken en ervaart de kracht van meditatie en geleide introspecties. Het zijn 2 volledige dagen op zaterdag en zondag en het mooie is dat je dit gewoon thuis in je eigen stoel kunt ondergaan. Ga dan ook op een rustige plek in huis zitten waar je de hele dag niet gestoord kunt worden. Via Zoom kun je met een link inloggen en krijg je toegang tot Brandon, trainers en de andere deelnemers. Tussen de middag is er een lunchpauze.  Er  zijn online voldoende trainers die je kunnen helpen. Het zal je zoveel brengen!
Als je op de link klikt kun je een video zien waarin Brandon je door ervaringen heen leidt. https://mw106.isrefer.com/go/GG2020SEPT/metarook5/  

En je krijgt nog veel meer:

Het zijn 2 volledige dagen van leren en werken.
2 weken lang toegang om alles nog een keer te bekijken en te  herhalen.
live ondersteuning van een Journey trainer.
Scripts om zelf te downloaden zodat je ze altijd weer kunt gebruiken.
Na dit weekend kun je nog Journey processen met de andere deelnemers uit wisselen.
Ondersteuning van gelijkgestemde zielen in de groep.
BONUS: 30 dagen GRATIS  “My Journey”  lidmaatschap.
BONUS: Het Journey boek wat je kunt downloaden.
BONUS: € 200,00 korting op de aanstaande Concious Abundance Online.

Wil je graag online dit weekend met Brandon mee maken dan kun je nu al boeken met de link in het lichtgroene blok. 

Hoe verloopt de Journey online?

Op zaterdag: 
Deel 1:        09.00 tot 13.00 uur (incl. 2 x 10 minuten pauze)
Lunch:        13.00 tot 14.00 uur
Deel 2:        14.00 uur tot 18.00 en ga je zelf werken
Integratie:  18.00 tot 18.30 uur

Op zondag:
Deel 1:        09.00 uur tot 12.00 uur (incl. 2 x 10 minuten pauze)
Lunch:        12.00 uur tot 13.00 uur
Deel 2:        13.00 uur tot 17.30 uur en ga je zelf werken
Integratie:  17.30 tot 18.30 uur

Op zaterdag onderga je een emotionele reis die je ware essentie en grenzeloos potentieel ontwaakt en je ongezonde emotionele beperkingen oplost en loslaat.

Op zondag onderga je de fysieke reis waarbij je oude celherinneringen zult ontdekken en deze oplost en loslaat zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer geactiveerd kan worden. Je krijgt meer energie, gezondheid en vitaliteit.

In het artikel in Spiegelbeeld van januari 2008 kun je heel mooi lezen hoe zo’n Journey Intensive weekend gaat.

 

2 dagen Journey Intensive Online 3 en 4 okt. 2020 van € 497,00 nu voor

Wil je graag de Journey Intensive online reserveren dan kun je op deze link klikkenhttps://mw106.isrefer.com/go/JIO/metarook5/

€  297,00

 

 

 

 

 

 

In deze video kun je zien hoe Brandon je in een kort proces tijdens een Journey Intensive meeneemt om je diepste emoties te verwelkomen.
Ze neemt je rustig mee door de verschillende lagen van emoties. Het korte proces stelt je in staat om het zogeheten “harnas” dat je onbewust met je meedraagt te laten vallen.
Het is een geweldige voorbereiding op alle Journey processen. Je mag je ogen sluiten en ga ontspannen zitten terwijl Brandon’s stem je begeleid in een kleine reis.

Pin It on Pinterest