Er is weer fantastisch nieuws. Dit jaar komt Brandon Bays op 12, 13 en 14 oktober 2018 weer naar Nederland
voor een Journey Intensive. De locatie is Landgoed ISVW, Dodeweg 2, 3852 RD Leusden Er is nu een vroegboekkorting tot 31 augustus 2018. Als je graag wilt komen dan kun je met de onderstaande link in het lichtgroene blok boeken.

Hieronder kun je over het Journey Intensive weekend van vorig jaar lezen.
Op 20, 21 en 22 oktober 2017 was Brandon weer in Nederland, samen met Arnold Timmerman voor een Journey Intensive weekend. Arnold heeft jaren met Brandon samen gewerkt. Het was weer een fantastisch seminar en Brandon geeft hem in het Engels. Het is een unieke ervaring om zo’n weekend mee te maken, het zal je leven veranderen. Je leert de meest actuele Journey technieken en ervaart de kracht van meditatie en geleide introspectie.

Hoe verloopt een Journey Intensive weekend?
Op vrijdag onderga je een emotionele reis die je ware essentie en grenzeloos potentieel ontwaakt en je ongezonde emotionele beperkingen oplost en loslaat.
Op zaterdag onderga je de fysieke reis waarbij je oude celherinneringen zult ontdekken en deze oplost en loslaat zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer geactiveerd kan worden. Je krijgt meer energie, gezondheid en vitaliteit.
Op zondag is de Advanced Skills (Gevorderde Technieken Reis). Na 2 dagen Journey Intensive is de verdiepende Advanced Skills. Deze wordt door Arnold Timmerman ook in het Engels gegeven. Tijdens deze verdiepende dag krijg je extra handvaten om mensen op een moeiteloze manier te laten ontspannen en emoties te laten ervaren.
 De Advanced Skills is een enorme verdieping in het proceswerk en in je eigen emotionele vrijheid.

De locatie was Conferentiehotel Mennorode, Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet.
Registratie op vrijdag was vanaf 8.00 uur, start seminar 9.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Registratie op zaterdag was vanaf 8.00 uur, start seminar 9.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Registratie op zondag was vanaf 8.30 uur, start seminar om 9.00 uur tot ongeveer 19.00 uur.

In het artikel in Spiegelbeeld van januari 2008 kun je heel mooi lezen hoe zo’n Journey Intensive weekend gaat.

 

3 dagen Journey Intensive seminar incl. Advanced Skills met de
vroegboekkorting tot 31 augustus 2018
Met de promocode MYJOURNEY18 (hoofdletters) krijg je nog eens € 50,00 korting en is het totaalbedrag voor 3 dagen Journey Intensive seminar

€ 595,00

 € 545,00

Koffie, thee en water inbegrepen, excl. maaltijden en overnachtingen.
De locatie is Landgoed ISVW, Dodeweg 2, 3852 RD Leusden waar je eventueel je overnachtingen en maaltijden kunt reserveren.

Wil je graag de Journey Intensive reserveren dan kun je op deze link klikken
https://mw106.isrefer.com/go/jinl2018/metarook5/
Je komt dan op de Engelse website waarop je kunt boeken. Als je, voeg toe aan winkelmandje hebt gedaan, vul dan enter a promocode MYJOURNEY18 (hoofdletters) in voor nog eens € 50,00 korting

In deze video kun je zien hoe Brandon je in een kort proces tijdens een Journey Intensive meeneemt om je diepste emoties te verwelkomen.
Ze neemt je rustig mee door de verschillende lagen van emoties. Het korte proces stelt je in staat om het zogeheten “harnas” dat je onbewust met je meedraagt te laten vallen.
Het is een geweldige voorbereiding op alle Journey processen. Je mag je ogen sluiten en ga ontspannen zitten terwijl Brandon’s stem je begeleid in een kleine reis.

Pin It on Pinterest