Er was weer fantastisch nieuws. Dit jaar was Brandon Bays weer in Nederland op 4, 5 en 6 oktober 2019 voor een Journey Intensive weekend. In 2020 komt Brandon weer voor een Journey Intensive, zodra de datum bekend is komt het op de website te staan. Het is fantastisch om het weekend met Brandon mee te maken. Op vrijdag en zaterdag gaf Brandon de Journey Intensive in het Engels en op zondag gaf Arnold Timmerman de Advanced Skills (vergevorderde technieken) ook in het Engels. Arnold werkt al jaren met Brandon samen en hij heeft de laatste Journey Intensive in oktober 2018 ook samen met Brandon in Nederland gegeven. Het is een unieke ervaring om zo’n weekend mee te maken, het zal je leven veranderen. Je leert de meest actuele Journey technieken en ervaart de kracht van meditatie en geleide introspecties. 
De locatie was conferentieoord Mennorode, Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet.
Wilde je graag het weekend met Brandon mee maken dan kon je onderaan in het lichtgroene blok zien hoe je kon boeken. Voor 2020 komt er t.z.t. weer een nieuwe link onderaan in het lichtgroene blok te staan waarop je dan kunt boeken.

Hoe verloopt een Journey Intensive weekend?

Op vrijdag onderga je een emotionele reis die je ware essentie en grenzeloos potentieel ontwaakt en je ongezonde emotionele beperkingen oplost en loslaat.
Op zaterdag onderga je de fysieke reis waarbij je oude celherinneringen zult ontdekken en deze oplost en loslaat zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer geactiveerd kan worden. Je krijgt meer energie, gezondheid en vitaliteit.
Op zondag is de Advanced Skills (Gevorderde Technieken Reis). Na 2 dagen Journey Intensive is de verdiepende Advanced Skills. Deze wordt door Arnold Timmerman gegeven. Tijdens deze verdiepende dag krijg je extra handvaten om mensen op een moeiteloze manier te laten ontspannen en emoties te laten ervaren.
De Advanced Skills is een enorme verdieping in het proceswerk en in je eigen emotionele vrijheid.

Registratie op vrijdag was vanaf 8.30 uur, start seminar 9.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Registratie op zaterdag was vanaf 8.30 uur, start seminar 9.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Registratie op zondag was vanaf 8.30 uur, start seminar om 9.00 uur tot ongeveer 19.00 uur.

In het artikel in Spiegelbeeld van januari 2008 kun je heel mooi lezen hoe zo’n Journey Intensive weekend gaat.

 

3 dagen Journey Intensive weekend met Brandon incl. Advanced Skills (vergevorderde technieken) 4, 5 en 6 oktober 2019

3 dagen Journey Intensive weekend met Brandon incl. Advanced kills (vergevorderde technieken) en je gebruikt de promotiecode MYJOURNEY of MYJOURNEY18 (kan beide maar wel in hoofdletters) dan  krijg je nog eens € 50,00 korting. 4, 5 en 6 oktober 2019 

Locatie: Congrescentrum Mennorode, Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet. Telefoonnummer: 0577-498111

Koffie, thee en water is inbegrepen, excl. overnachtingen en/of lunch of diner, Je kunt dit eventueel bij Congrescentrum Mennorode reserveren https://www.mennorode.nl/journey-en  maar dit hoeft natuurlijk niet als je ergens anders gaat slapen.

Wil je graag de Journey Intensive reserveren dan kun je op deze link klikken:  https://mw106.isrefer.com/go/jiae19/metarook5/

Je komt dan op de Engelse website waarop je kunt boeken. Scroll helemaal naar beneden dan zie je alle Journey Intensives in diverse landen staan.
Klik dan de Journey Intensive in Elspeet in Nederland aan BOOK NOW.
Klik onderaan I agree with Terms and Conditions aan, dan Book now.
Vul dan de promotiecode MYJOURNEY of MYJOURNEY18 (kan beide maar wel in hoofdletters) in, klik op aanvragen en je ziet dan dat er € 50,00 korting af gaat.

(Wil je liever naar een Journey Intensive in een ander land, b.v. Engeland, Duitsland, Denemarken of Frankrijk omdat die datums je beter uitkomen of het wilt combineren met een vakantie dan kun je ook die met dezelfde link als hierboven boeken)

 

€  595,00

 

€  545,00

 

 

 

 

In deze video kun je zien hoe Brandon je in een kort proces tijdens een Journey Intensive meeneemt om je diepste emoties te verwelkomen.
Ze neemt je rustig mee door de verschillende lagen van emoties. Het korte proces stelt je in staat om het zogeheten “harnas” dat je onbewust met je meedraagt te laten vallen.
Het is een geweldige voorbereiding op alle Journey processen. Je mag je ogen sluiten en ga ontspannen zitten terwijl Brandon’s stem je begeleid in een kleine reis.

Pin It on Pinterest