Er is weer fantastisch nieuws. Dit jaar komt Arnold Timmerman op 8, 9 en 10 februari 2019 weer naar Nederland voor een Journey Experience (andere naam voor Journey Intensive, maar is hetzelfde). Arnold werkt al jaren met Brandon samen en hij heeft de laatste Journey Intensive in oktober ook in Nederland samen met Brandon gegeven. De locatie is Kulturhus, Kuperserf 43, 7443 HC Nijverdal.
En het mooie is dat Arnold hem nu helemaal in het Nederlands geeft. Dus als je de Engelse taal niet goed machtig bent of je wilt hem gewoon een keer in je moedertaal mee maken dan is dit je kans.
En heb je al een keer een Journey Intensive mee gemaakt dan kun je nu nog een keer goedkoper komen.
Als je graag wilt komen dan kun je onderaan in het lichtgroene blok zien hoe je kunt boeken.

Hieronder kun je over het Journey Intensive weekend van afgelopen oktober lezen.
Op 12, 13 en 14 oktober 2018 was Brandon weer in Nederland, samen met Arnold Timmerman voor een Journey Intensive weekend. Arnold werkt al jaren met Brandon samen. Het was weer een fantastisch seminar en Brandon geeft hem in het Engels. Het is een unieke ervaring om zo’n weekend mee te maken, het zal je leven veranderen. Je leert de meest actuele Journey technieken en ervaart de kracht van meditatie en geleide introspectie.

Hoe verloopt een Journey Intensive weekend?
Op vrijdag onderga je een emotionele reis die je ware essentie en grenzeloos potentieel ontwaakt en je ongezonde emotionele beperkingen oplost en loslaat.
Op zaterdag onderga je de fysieke reis waarbij je oude celherinneringen zult ontdekken en deze oplost en loslaat zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer geactiveerd kan worden. Je krijgt meer energie, gezondheid en vitaliteit.
Op zondag is de Advanced Skills (Gevorderde Technieken Reis). Na 2 dagen Journey Intensive is de verdiepende Advanced Skills. Deze wordt door Arnold Timmerman ook in het Engels gegeven. Tijdens deze verdiepende dag krijg je extra handvaten om mensen op een moeiteloze manier te laten ontspannen en emoties te laten ervaren.
 De Advanced Skills is een enorme verdieping in het proceswerk en in je eigen emotionele vrijheid.

Registratie op vrijdag was vanaf 8.00 uur, start seminar 9.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Registratie op zaterdag was vanaf 8.00 uur, start seminar 9.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Registratie op zondag was vanaf 8.30 uur, start seminar om 9.00 uur tot ongeveer 19.00 uur.

In het artikel in Spiegelbeeld van januari 2008 kun je heel mooi lezen hoe zo’n Journey Intensive weekend gaat.

 

2 dagen Journey Experience seminar

€ 345,00

3 dagen Journey Experience seminar incl. Advanced Skills

€ 395,00

2 dagen als je al een keer eerder een Journey Intensive hebt gedaan

€   75,00

3 dagen als je al een keer eerder een Journey Intensive hebt gedaan incl. Advanced Skills (ver gevorderde technieken)

€ 100,00

Koffie, thee en water inbegrepen, excl. maaltijden en overnachtingen.
De locatie is het Kulturhus, Kuperserf 43, 7443 HC Nijverdal

Wil je graag de Journey Intensive reserveren dan kun je mailen naar:
yolanbiemans@hotmail.com of Yolan bellen tel. 0548-624524

In deze video kun je zien hoe Brandon je in een kort proces tijdens een Journey Intensive meeneemt om je diepste emoties te verwelkomen.
Ze neemt je rustig mee door de verschillende lagen van emoties. Het korte proces stelt je in staat om het zogeheten “harnas” dat je onbewust met je meedraagt te laten vallen.
Het is een geweldige voorbereiding op alle Journey processen. Je mag je ogen sluiten en ga ontspannen zitten terwijl Brandon’s stem je begeleid in een kleine reis.

Pin It on Pinterest