Er is weer fantastisch nieuws. Op 2, 3 en 4 oktober 2020 komt Brandon Bays weer naar Nederland voor een Journey Intensive weekend. Het is fantastisch om het weekend met Brandon mee te maken. Op vrijdag en zaterdag geeft Brandon de Journey Intensive in het Engels en op zondag geeft Arnold Timmerman de Advanced Skills (vergevorderde technieken) ook in het Engels. Arnold werkt al jaren met Brandon samen en hij heeft de laatste Journey Intensive in oktober 2019 ook samen met Brandon in Nederland gegeven. Het is een unieke ervaring om zo’n weekend mee te maken, het zal je leven veranderen. Je leert de meest actuele Journey technieken en ervaart de kracht van meditatie en geleide introspecties. 
Wil je graag het weekend met Brandon mee maken dan kun je nu al boeken met de link in het lichtgroene blok. Zodra de locatie bekend is komt het op de website te staan.

Hoe verloopt een Journey Intensive weekend/Journey Experience?

Op vrijdag onderga je een emotionele reis die je ware essentie en grenzeloos potentieel ontwaakt en je ongezonde emotionele beperkingen oplost en loslaat.
Op zaterdag onderga je de fysieke reis waarbij je oude celherinneringen zult ontdekken en deze oplost en loslaat zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer geactiveerd kan worden. Je krijgt meer energie, gezondheid en vitaliteit.
Op zondag is de Advanced Skills (Gevorderde Technieken Reis). Na 2 dagen Journey Intensive is de verdiepende Advanced Skills. Deze wordt door Arnold Timmerman gegeven. Tijdens deze verdiepende dag krijg je extra handvaten om mensen op een moeiteloze manier te laten ontspannen en emoties te laten ervaren.
De Advanced Skills is een enorme verdieping in het proceswerk en in je eigen emotionele vrijheid.

Registratie op vrijdag is vanaf 8.30 uur, start seminar 9.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Registratie op zaterdag is vanaf 8.30 uur, start seminar 9.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Registratie op zondag is vanaf 8.30 uur, start seminar om 9.00 uur tot ongeveer 19.00 uur.

In het artikel in Spiegelbeeld van januari 2008 kun je heel mooi lezen hoe zo’n Journey Intensive weekend gaat.

 

3 dagen Journey Intensive weekend met Brandon incl. Advanced Skills (vergevorderde technieken) 2, 3 en 4 oktober 2020
Dit is een vroegboekkorting tot 18 september 2020
Na 18 september 2020 is de prijs € 645,00

Locatie: Zodra de locatie bekend is komt het op de website te staan

Koffie, thee en water is inbegrepen, excl. overnachtingen en/of lunch of diner, Zodra de locatie bekend is zal ik er een link opzetten zodat je dit eventueel bij het hotel kunt reserveren maar dit hoeft natuurlijk niet als je ergens anders gaat slapen.

Wil je graag de Journey Intensive in Nederland reserveren dan kun je op deze link klikken: https://mw106.isrefer.com/go/JINLbp/metarook5/

Wil je naar een Journey Intensive in een ander land omdat die datums je beter uitkomen of het wilt combineren met een vakantie dan zijn dit de datums en de landen waar Brandon ook de Journey Intensive geeft. 
17-19 april 2020 in Praag in Tsjechië
24-26 april 2020 in Geneve in Zwitserland 
01-03 mei 2020 in Tallinn in Estland
25-27 september 2020 in Zweden
09-11 oktober 2020 in Slowakije
23-25 oktober 2020 in Londen in Engeland
13-15 november 2020 in Duitsland
Je kunt dan met deze link reserveren:     https://mw106.isrefer.com/go/jiae/metarook5/
Je komt dan op de Engelse website waarop je kunt boeken.
Scroll dan helemaal naar beneden en je ziet alle Journey Intensives in diverse landen staan en kun je op more info klikken.
Ook hier kun je weer de vroegboekkortingen zien.

 

€  545,00

 

 

 

 

 

 

In deze video kun je zien hoe Brandon je in een kort proces tijdens een Journey Intensive meeneemt om je diepste emoties te verwelkomen.
Ze neemt je rustig mee door de verschillende lagen van emoties. Het korte proces stelt je in staat om het zogeheten “harnas” dat je onbewust met je meedraagt te laten vallen.
Het is een geweldige voorbereiding op alle Journey processen. Je mag je ogen sluiten en ga ontspannen zitten terwijl Brandon’s stem je begeleid in een kleine reis.

Pin It on Pinterest