Er is weer fantastisch nieuws. Op 13 en 14 november 2021 geeft Brandon weer de Journey Intensive Online in het Engels. Dit zijn 2 volledige dagen! Het is fantastisch om dit weekend met Brandon mee te maken. Zoals elk jaar zou Brandon weer naar Nederland komen maar door het corona virus is er op dit moment helaas niets mogelijk. Brandon geeft nu de Journey Intensive Online. 
En een week later op 20 november 2021 is de Advanced Skills (voortgezette vaardigheden) met Arnold Timmerman, ook in het Engels. Tijdens deze verdiepende dag krijg je extra handvaten om mensen op een moeiteloze manier te laten ontspannen en emoties te laten ervaren. De Advanced Skills is een enorme verdieping in het proceswerk en in je eigen emotionele vrijheid.

Het online programma gaat via ZOOM en dit werkt fantastisch. Je hoeft zelf niets te downloaden!
Je krijgt van Claire van de Journey een mail met een link om op een bepaald tijdstip een dag van te voren een half uurtje met Claire te oefenen zodat je weet hoe de knoppen werken en dit is heel gemakkelijk. Op de dag zelf kun je via een link, die je ook van Claire krijgt, in ZOOM inloggen en dan ben je al binnen in het online programma. Je gaat met je computer of laptop op een rustige plek zitten waar je niet gestoord wordt, even bij instellingen kijken of je geluid en camera aanstaan en verder hoef je niets te doen. Ik heb zelf de Journey Practioner Mastery Online gedaan en het maakt niet uit of je in een zaal zit of thuis voor je computer. Het is verbazingwekkend hoe goed dit ook online werkt! En je hebt geen overnachtingskosten, dat is ook fijn. Als je later op de dag met iemand gaat processen en je wilt dit graag in het Nederlands doen dan kun je dit bij Claire aangeven en dan zorgt zij dat je dit met iemand uit Nederland kunt doen. Heb je het gevoel dat je graag dit weekend mee wilt maken, gewoon doen. Het zal je zoveel brengen!

Je kunt al onderaan in het lichtgroene blok boeken.

Het zal een hele bijzondere ervaring worden. Ervaar je angst door Covid-19, voel je je onzeker en heb je weinig zelfvertrouwen, heb je een dierbaar iemand verloren en voel je je verdrietig of zelfs boos of voel je je beperkt doordat je nu niets kunt dan is de Journey Intensive Online met Brandon een fantastische methode om weer bij jezelf te komen. Maar ook als je ziek bent, altijd voor een ander zorgt of altijd sterk heb moeten zijn dan is dit zo’n mooie helende methode. Je leert de meest actuele Journey technieken en ervaart de kracht van meditatie en geleide introspecties. Het zijn 2 volledige dagen en een bonus dag met de Advanced Skills en het mooie is dat je dit gewoon thuis in je eigen stoel kunt ondergaan. Ga dan ook op een rustige plek in huis zitten waar je de hele dag niet gestoord kunt worden. Via Zoom kun je met een link inloggen en krijg je toegang tot Brandon, trainers (er zijn ook Nederlandse trainers) en de andere deelnemers. Tussen de middag is er een lunchpauze.  Er  zijn online voldoende trainers die je kunnen helpen. Het zal je zoveel brengen!

En je krijgt nog veel meer:

Het zijn 2 volledige dagen van leren en werken.
2 weken lang toegang om alles nog een keer te bekijken en te  herhalen.
live ondersteuning van een Journey trainer.
Scripts om zelf te downloaden zodat je ze altijd weer kunt gebruiken.
Na dit weekend kun je nog Journey processen met de andere deelnemers uit wisselen.
Ondersteuning van gelijkgestemde zielen in de groep.
BONUS: Het Journey boek wat je kunt downloaden.
BONUS: Extra dag met de Advanced Skills.

Wil je graag online dit weekend met Brandon mee maken dan kun je nu al boeken met de link in het lichtgroene blok. 

Hoe verloopt de Journey online?

Op zaterdag:
Deel 1:        09.00 tot 13.00 uur (incl. 2 x 10 minuten pauze)
Lunch:        13.00 tot 14.00 uur
Deel 2:        14.00 uur tot 18.00 en ga je zelf werken
Integratie:  18.00 tot 18.30 uur

Op zondag:
Deel 1:        09.00 uur tot 12.00 uur (incl. 2 x 10 minuten pauze)
Lunch:        12.00 uur tot 13.00 uur
Deel 2:        13.00 uur tot 17.30 uur en ga je zelf werken
Integratie:  17.30 tot 18.30 uur

Op zaterdag onderga je een emotionele reis die je ware essentie en grenzeloos potentieel ontwaakt en je ongezonde emotionele beperkingen oplost en loslaat.

Op zondag onderga je de fysieke reis waarbij je oude celherinneringen zult ontdekken en deze oplost en loslaat zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer geactiveerd kan worden. Je krijgt meer energie, gezondheid en vitaliteit.

Op zaterdag een week later onderga je de Advanced Skills, een enorme verdieping in je proceswerk.

In het artikel in Spiegelbeeld van januari 2008 kun je heel mooi lezen hoe zo’n Journey Intensive weekend gaat.

 

2 dagen Journey Intensive Online 13 en 14 november 2021 met Brandon incl. een week later op 20 november 2021 de
Advanced Skills met Arnold Timmerman.

Wil je graag de Journey Intensive Online met Brandon reserveren dan kun je op deze link klikken:

TheJourney.ontralink.com/t?orid=11716&opid=1

€  597,00 

 

 

 

 

 

 

 

In deze video kun je zien hoe Brandon je in een kort proces tijdens een Journey Intensive meeneemt om je diepste emoties te verwelkomen.
Ze neemt je rustig mee door de verschillende lagen van emoties. Het korte proces stelt je in staat om het zogeheten “harnas” dat je onbewust met je meedraagt te laten vallen.
Het is een geweldige voorbereiding op alle Journey processen. Je mag je ogen sluiten en ga ontspannen zitten terwijl Brandon’s stem je begeleid in een kleine reis.

Pin It on Pinterest